ye-logo.v1.2

Від стихійного лиха до інспекції Ольги Фреймут

Суспільство 3128
За рік відео на каналі Є в Youtube переглянули понад 725 тисяч користувачів
За рік відео на каналі Є в Youtube переглянули понад 725 тисяч користувачів. Фото: колаж автора

Пропонуємо вашій увазі «ТОП-7» відео минулого року на каналі «Є».

Сайт «Є» вже традиційно склав рейтинг найпопулярніших відео, які протягом року, що минув, були оприлюдненні на каналі «Є» в «Youtube». Якщо в 2015 році перше місце в рейтингу посіло відео трагічної аварії в Летичеві, то в 2016 році уподобання користувачів змінилися.

Які ж відео стали найрейтинговішими? Отож, наш рейтинг «ТОП-7».

7 місце. 13 липня у Хмельницькому на вулиці Зарічанській патрульні поліцейські намагалися наздогнати автомобіль Ауді, який порушував правила дорожнього руху. У поліції заявили, що на вимогу зупинитись, водій не реагував, а навпаки почав тікати. Його таки наздогнали - на проспекті Миру. А відео погоні набрало понад 8,6 тисячі переглядів.

6 місце. Як Ольга Фреймут інспектувала Хмельницький. Нагадаємо, в жовтні в обласному центрі відбулися зйомки шоу «Новий інспектор Фреймут. Міста». Про свою ревізію ведуча Ольга Фреймут розповіла на майдані Незалежності, а відео підсумків ревізію на каналі «Є» переглянули понад 10 тисяч глядачів.

5 місце. Масштабне ДТП. Фура, водій якої з Чернівців, зупинилася в будинку, зачепивши 4 авто. Ця дорожньо-транспортна пригода сталася в Хмельницькому на Старокостянтинівському шосе 7 серпня. Вантажний автомобіль «DAF», з якого вивантажували товар для супермаркету, покотився донизу. Зупинився лише на сходах аптеки, зачепивши чотири автомобілі, які стояли на стоянці. Відео з місця аварії переглянули більше 11 тисяч користувачів.

4 місце. «Потоп у місті Хмельницький. Злива, через яку машини плавали» - саме таку назву має відео, яке опинилося на четвертому місці в нашому рейтингу. 31 травня в обласному центрі пройшла сильна злива, через що деякі автомобілі перетворилися на човни. Канал «Є» зібрав відео з соцмереж, якими ділилися користувачі, і цей огляд потопу переглянули більше 34 тисяч користувачів.

3 місце. У передостанній день 2016 року, 30 січня, в Хмельницькому патрульні поліцейські застосували зброю стосовно перехожого, який, за попередньою версією, шилом поранив трьох людей. Наш журналіст зняв відео з місця події, на якому видно, скільки нарядів поліції прибуло на Тернопільску, де стався інцидент. І лише за два дні це відео набрало понад 48 тисяч переглядів, увірвавшись одразу на третє місце рейтингу за 2016 рік.

2 місце. Футбол – це гра мільйонів. Але іноді після нього відбувається зовсім не спортивні події. Так сталося в Хмельницькому 3 вересня після матчу чемпіонату України з футболу між хмельницьким «Поділлям» та херсонським «Кристалом», у підтрибунному приміщенні СК «Поділля» виникла сутичка, між учасниками матчу. Поліції, щоб вгамувати пристрасті, довелося застосовувати сльозогінний газ. Відео «Футбол. Скандал, штовханина, газ... Коротко про матч Поділля Хмельницький - Кристал Херсон» набрало понад 67 тисяч переглядів.

1 місце. Переможцем рейтингу стало відео про град у Хмельницькій області, який випав 17 липня. Мешканці Городка, Хмельницького, Славути, Старокостянтинова, Красилова знімали негоду на відео, а потім ділилися ним у соцмережах. Канал «Є» зробив огляд стихії, яка завдала людям чималих збитків, і це відео переглянули понад 89 тисяч людей.

Зауважимо, що в лідерам за кількістю переглядів у 2016 році були й сюжети, які на каналі «Є» були оприлюдненні в минулих роках. Зокрема, відео відкриття аквапарку в Хмельницькому, яке в 2015 році посіло друге місце нашого рейтингу, в 2016 році теж могло увійти до «ТОП-2016», оскільки його переглянули понад 25 тисяч користувачів. А про центр забезпечення військовою технікою Збройних сил України в Старокостянтинові, який канал «Є» опублікував в 2014 році, в 2016 році це відео переглянули ще понад 17 тисяч людей.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую