ye-logo.v1.2

Кам’янчанка підпалила квартиру співмешканця: у пожежі загинув 30-річний чоловік

Кримінал 2048
Жінка підпалила квартиру співмешканця
Жінка підпалила квартиру співмешканця. Фото: novgazeta.by

Після сварки жінка вирішила вбити «коханого», натомість помер його друг.

 У Кам’янці-Подільському вранці 30 грудня зайнялася квартира в будинку на вулиці Героїв Небесної сотні. У вогні загинув 30-річний чоловік, який прийшов у гості до власника квартири.

«Сам господар, що дивом врятувався, отримав тілесні ушкодження у вигляді термічних опіків рук і обличчя. Постраждалого госпіталізовано в травматологічне відділення міської лікарні №1», - розповів керівник поліції міста Борис Сушицький.

Як встановили поліцейські, ймовірною причиною пожежі став підпал. За версією правоохоронців, квартиру підпалила співмешканка її власника.

«Власник квартири із своєю співмешканкою цієї ночі розпивали спиртні напої із своїм другом. Під ранок жінка на ґрунті виниклого сімейного конфлікту вирішила вбити свого 45-річного «коханого». Вона розлила невстановлену речовину по квартирі та підпалила її, в наслідок чого виникла пожежа», - повідомив Борис Сушицький.

Наразі жінку затримали, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками складу злочину, передбаченого статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб». Максимальне покарання, що чекає на кам’янчанку, - позбавлення волі до п'ятнадцяти років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую