ye-logo.v1.2

Хмельницькі велосипедисти каталися містом у новорічних костюмах

Суспільство 2542
Велосипедисти проїхалися головною вулицею міста
Велосипедисти проїхалися головною вулицею міста. Фото: автора

Новорічний велопарад зібрав десятки учасників.

 У Хмельницькому влаштували перший у цьому році велопробіг. Велосипедисти сьогодні, 2 січня, проїхали вулицями міста майже 6 кілометрів. На новорічний велопарад зібралося близько 30 учасників, які одягли святкові костюми і прикрасили «залізних коней».

Як розповідає голова ГО «Критична Маса» Сергій Петрович, очікували, що збереться кілька десятків велосипедистів, так і сталося. Це більше, ніж торік, коли температура на вулиці була 14 градусів морозу.

«Взимку основний ворог велосипедиста – це вітер, ну і мороз, звісно. Те, що неякісне покриття, не страшно, адже є спеціальні засоби, зимові покришки бувають навіть з шипами. Головне під час зимової їзди - тримати дистанцію, щоб не створювати аварійної ситуації, дотримуватися правил дорожнього руху», - говорить Сергій Петрович.

На велопарад зібралося кілька десятків хмельничан

За його словами, велосезон 2017 року буде спрямований на розвиток велосипедного туризму. Роверисти вирушатимуть у подорожі в цікаві місця краю.

Велосипедисти проїхалися Проскурівською

«Ми хочемо зробити акцент на велоподорожі, тобто пізнавати наш край, їздити по Хмельницькому району, області та й Україні. Розвиватимемо велотуризм», - додає Сергій Петрович.

Багато хто одягнув костюми, дехто тільки шапки Діда Мороза

Стартувавав новорічний велопробіг у парку імені М.Чекмана, велосипедисти проїхалися вулицями Зарічанською, Свободи, Володимирською і Проскурівською. Фінішували біля головної ялинки міста на майданчику поруч з кінотеатром імені Т.Шевченка.Роверисти кажуть, що мороз і сніг, яких хоч і немає нині, - це не привід ховати велосипед в гараж.

Фінішував парад біля ялинки

Нагадаємо, минулого року новорічний велопарад попри холод, таки відбувся, учасники навіть отримали призи у номінаціях: за найкращий новорічний чоловічий та жіночий костюм і найкрасивіше “одягнений” велосипед.

На площі велосипедисти змогли відпочити

Любить кататися і Снігурочка

Долучився до параду і супутник Діда Мороза - олень

Не забули хмельничани і прикрасити "залізних коней"

Фото на згадку біля ялинки

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую