Гаряча тема:
- Війна
Якщо ввімкнути фантазію, можна красиво подати навіть найбуденніші страви. У цій закусці головне використовувати невеличкі бульби та купити смачний малосольний оселедець.
Інгредієнти:
1 крупний малосольний оселедець,
6 картоплин середнього розміру,
зелень кропу,
2 ч. л. вершкового масла.
Для маринаду:
2 ч. л. ніжної гірчиці,
2 ст. л. нерафінованої соняшникової олії,
1 ст. л. рисового оцту,
зелена цибуля,
чорний мелений перець.
Приготування:
Однакового розміру бульби відварити в шкірочці до готовності. Коли картопля охолоне, почистити її, зрізати кінчики й розрізати навпіл. Вийняти м’якуш ложечкою, залишаючи краї, щоб картопля не розсипалася.
Кріп подрібнити, половинки картоплі змастити вершковим маслом. Обкачати у подрібненій зелені.
Оселедець почистити, розділити на філе й ретельно помити. Нарізати кубиками.
Змішати олію, гірчицю і оцет, додати чорний перець.
У цій суміші замаринувати кубики оселедця.
Через годину-дві додати до риби подрібнену зелену цибулю. Нафарширувати оселедцем картопляні «стаканчики».
Залишилося лише розкласти картоплю на тарілку й прикрасити зеленню, зернами гранату або маслинами.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: