ye-logo.v1.2

Підприємцю, який виготовляв пиво у підвалі свого кафе, загрожує 170 тисяч гривень штрафу

Кримінал 3512
Чоловік сам варив пиво і продавав відвідувачам
Чоловік сам варив пиво і продавав відвідувачам. Фото: khmel.gp.gov.ua

Правоохоронці завершили розслідування.

 У Хмельницькому судитимуть власника кафе, який без ліцензії виготовляв та збував алкогольні напої. Про це повідомили у прокуратурі області.

За даними правоохоронців, підприємець у підвалі кафе власноруч змонтував спеціальне обладнання для виготовлення фальсифікату. Він встановив варочний та фільтрувальний котли, бродильні чани та виготовляв пиво.

«Незаконно виготовлені алкогольні напої підприємець розливав в пляшки та наклеював етикетки. Напої він збував жителям області, в тому числі відвідувачам закладу», - повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський.

В межах кримінального провадження на обладнання судом накладено арешт. Слідчі вилучили більше тисячі літрів фальсифікованих алкогольних напоїв. Наразі обвинувальний акт затверджено та скеровано до Хмельницького міськрайонного суду для розгляду по суті.

У прокуратурі кажуть, за вчинене кримінальне правопорушення законом передбачено покарання у виді штрафу розміром до 170 тисяч гривень із застосуванням спеціальної конфіскації обладнання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую