ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали таксиста, який вчинив більше 15 крадіжок

Кримінал 2995
Удень чоловік таксував, а вночі – обкрадав сусідні райони
Удень чоловік таксував, а вночі – обкрадав сусідні райони. Фото: trubyna.org.ua

Удень 39-річний чоловік таксував, а вночі на цьому ж автомобілі їздив по Хмельницькому та довколишніх районах і обкрадав магазини, сільські ради та поштові відділення.

У секторі комунікації поліції Хмельницької області повідомили, що сам підозрюваний родом із села Розсоша Хмельницького району, але проживав у Хмельницькому, де й працював таксистом.

У повідомленні йдеться, що вдень чоловік возив людей, а вночі на тому ж автомобілі, який, до речі, був орендований, їздив по довколишніх селах і вчиняв крадіжки.

Злодій проникав у продуктові магазини, поштові відділення та сільські ради, звідки викрадав найрізноманітніші речі: продукти харчування, спиртне, побутову хімію, оргтехніку і навіть документи та печатки.

Щоб потрапити у приміщення, чоловік відтискав вікна і двері. Фото: hm.npu.gov.ua

Дещо з викраденого зловмисник залишав собі, та більшість продавав випадковим покупцям. Чимало речей, зокрема, документи із сільських рад та печатки, правоохоронці вилучили.

У секторі комунікації також зазначили, що зловмисник вчиняв крадіжки не тільки у Хмельницькому, а й у сусідніх районах: Ярмолинецькому, Деражнянському, Красилівському та Волочиському. Наразі його причетність довели до більше 15 злочинів, проте слідчі дії тривають, і в поліції кажуть, що епізодів може бути значно більше.

Злодій викрадав найрізноманітніші речі: продукти харчування, спиртне, побутову хімію, оргтехніку і навіть документи та печатки. Фото: hm.npu.gov.ua

На період досудового слідства суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 185 (Крадіжка) та ст. 357 (Викрадення документів, штампів, печаток).

Чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую