ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть ексклюзивну виставу про Емі Уайнхаус

Афіша 1789
Емі Уайнхаус отримала п
Емі Уайнхаус отримала п'ять премій «Grammy» і увійшла до Книги рекордів Гіннеса. Фото: Andina

Це музична вистава про культову британську співачку, яку підготували українські музиканти «The Velvet Sun» та поет Павло Коробчук.

Музичну виставу «Amy Winehouse. Body And Soul» за мотивами біографії британської співачки Емі Уайнхаус покажуть лише у двох містах України. Сьогодні і завтра її побачать у Києві, а 14 січня – у Хмельницькому.

Довідка: Емі Уайнхаус створювала музику на межі R`n`B, соулу та джазу. Вона випустила два повноцінні альбоми та увійшла до Книги рекордів Гіннеса як перша і єдина британська співачка, яка отримала п’ять премій «Grammy». Вона померла 23 липня 2011-го у віці 27 років від алкогольного отруєння. Посмертно світ побачив ще один студійник Уайнхаус – «Lioness: Hidden Treasures».

Театрально-музичний спектакль «Тіло і душа», який підготували український гурт «The Velvet Sun» та поет Павло Коробчук, розповідає про знайомство журналіста з Емі Уайнхаус у складний час її життя.

«Live Karabas» повідомили, що оповідь у виставі йтиме від особи журналіста, який брав у співачки останні інтерв’ю.

В анотації до проекту йдеться, що це свого роду сповідь – інтимна і відчайдушна спроба розкрити життя талановитої, закоханої жінки, яка стикнулася з багатьма проблемами у житті і не змогла їх подолати.

«Поступово, сухий звіт репортера, прохолодного спостерігача… стає поемою про психотичну, турбулентну, проте беззахисну Емі, яка день за днем втрачала зв’язок з реальним життям.

В той час як журналіст, роль якого блискуче виконує відомий український поет Павло Коробчук, відбиває сонячну сторону дійства, музична частина, яку переконливо і чуттєво відтворює київський гурт The Velvet Sun, показує усі грані загадкової нічної сторони, широкий діапазон внутрішнього світу художника: від дитячого щасливого стану гри, через ніжність та пристрасть закоханої жінки, до виснажуючих наркотичних мук людини» – йдеться у повідомленні.

У Хмельницькому виставу покажуть в суботу, 14 січня, о 19:00 в міському моно-театрі «Кут».

Квитки можна придбати на сайті «Карабас».  Їх вартість – 100 грн.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую