ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на персональну виставку «Дерево життя» заслуженого художника України

Афіша 2212
Народився митець в Приморському краю, але більше 30 років живе у Хмельницькому
Народився митець в Приморському краю, але більше 30 років живе у Хмельницькому. Фото: artmuseum.km.ua

Роботи Олександра Гуменчука зберігаються в музеях та приватних колекціях шанувальників у різних країнах.

 У Хмельницькому художньому музеї 13 січня відкриється персональна виставка живопису "Дерево життя" заслуженого художника України Олександра Гуменчука.

Олександр Гуменчук — учасник багатьох виставок; мав ряд персональних експозицій в Україні та за її межами. Його твори придбані Міністерством культури України, зберігаються в музеях та приватних колекціях шанувальників його творчості в Україні, Росії, Польщі, Німеччині, Угорщині, США та інших країнах.

У живописі Олександр Гуменчук вірний власній авторській техніці, яка стала впізнаваною та привабливою не лише для пересічних глядачів, а й для справжніх поціновувачів мистецтва. У багатьох своїх творах художник закріплює на площині додаткові матеріали, такі, як тирса, мішковина, шматочки паперу тощо. 

Довідково: Олександр Гуменчук — заслужений художник України, успішний дизайнер, талановитий викладач, доцент кафедри дизайну Хмельницького національного університету та член Національної спілки художників України. Він народився в 1952 році у Приморському краї, закінчив факультет дизайну Латвійської державної художньої Академії ім. Т. Залькална у Ризі. Проте, близько трьох останніх десятиліть художник живе і працює в Хмельницькому, де створює неповторні живописні полотна й передає власні знання та уміння своїм студентам.

Відкриття виставки живопису "Дерево життя" відбудеться 13 січня о 16 годині у художньому музеї (вулиця Проскурівська, 47).

Нагадаємо, торік хмельничани і гості міста могли бачити персональну виставку Олександра Гуменчука «Знаки землі».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую