ye-logo.v1.2

Чоловіка, який підпалив вантажівку у Кам’янці, знайшли по «гарячих слідах»

Кримінал 1450
Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності
Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Фото: npu.gov.ua

Зловмиснику загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Раніше надзвичайники повідомляли, що у Кам’янці-Подільському невідомий підпалив вантажний автомобіль «ЗІЛ».  Сталося це вчора, 10 січня, близько 14:00 по вулиці Данила Галицького.

На час прибуття працівників ДСНС полум’я охопило салон вантажівки. Та вже за кілька хвилин транспорт вдалося врятувати від повного знищення.

У секторі комунікації обласної поліції повідомили, що вогонь пошкодив не лише вантажний автомобіль, а й два прилеглі приміщення на території колишнього «Хлібокомбінату».  Також відомо, що зловмисника вдалося затримали по «гарячих слідах».

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 33-річний житель одного із сіл Кам’янець-Подільського району. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння вбивства та крадіжки» – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.194 «Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу» Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Вогонь пошкодив вантажний автомобіль і два прилеглі приміщення. Фото: npu.gov.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую