ye-logo.v1.2

Як обрати якісні секційні ворота та при цьому зекономити? – поради від фахівців компанії ВОРОТА 24 На правах реклами

Суспільство 1552

Останнім часом секційні ворота набувають великої популярності. Їх головна перевага – це компактність, зручність в ужитку

Останнім часом секційні ворота набувають великої популярності. Їх головна перевага – це компактність, зручність в ужитку. Ці ворота досить популярні як в Україні, так і за кордоном. Конструктивне виконання – панелі, поєднані між собою за допомогою особливих петель, ці панелі рухаються по напрямних, самі напрямні надійно фіксують на краї отвору та заводять за перекриття.

Особливості конструкції секційних воріт у Києві, переваги

Відчиняючи ворота, панелі заходять за стелю та не вимагають додаткового простору як перед ворітьми, так і всередині. Слід сказати й про те, що секційні ворота поділяють на гаражні ворота та промислові ворота. Останні вирізняються особливою міцністю та стійкою конструкцією, можуть встановлюватись на підприємстві з агресивним зовнішнім середовищем, при підвищеному рівні вологи, різкому перепаду температури, при контакті з лугами та кислотами. Ми пропонуємо зупинити свій вибір на секційних воротах від виробників ALUTECH, RYTERNA, HORMANN. Зокрема, ворота від цих виробників мають великий спектр застосування, як, наприклад, можуть встановлюватись для підземного гаража, приватного будинку, для автомийки, промислових установ.

Секційні ворота гарно вбудуються в загальний вигляд будови та доповнюють її своїм стильним зовнішнім виглядом.

Переваги секційних воріт у Києві

Секційні ворота мають багато переваг перед ворітьми іншого типу:

  • високий рівень теплової ізоляції;
  • оптимальний спротив теплопередачі;
  • стійкість до поривів вітру;
  • гарні показники шумоізоляції.

Особливо міцна сандвіч-панель, що застосовується для секційних воріт, допоможе захистити їх від проникнення зловмисників. За наповнювач слугує поліуретан без шкідливих домішок фреону.

Особлива система передбачає захист від защипування пальців, що є запорукою безпечного відкривання воріт, а прилад блокування гарантує, що у випаду обриву пружини полотно воріт на впаде на людину або авто.

Стильне дизайнерське рішення для секційних воріт у Києві

Для гарного оформлення сандвіч-панелей можуть використовуватись: мікрохвиля, фільонка, M-гофр, S-гофр, L-гофр. За бажанням клієнта можливо оформити поверхню під дерево – дуб, вишня. Пофарбуємо ворота у будь-який колір, ми пропонуємо стандартне фарбування (9 кольорів), індивідуальний підбір кольорової гами, яка б пасувала до фасаду.

Гарний вигляд матимуть сандвіч-панелі, що імітують дерево, – золотий дуб, темний дуб, вишня.



Довірте монтаж нашим фахівцям , вони легко та швидко встановлять секційні ворота та нададуть вам консультацію щодо їх подальшого використання. А ще – наш майстер виїде до вас на заміри безкоштовно. Уся продукція пройшла належну сертифікацію та відповідає суворим стандартам якості.

Компанія ВОРОТА 24 радить покупцям встановити секційні ворота для гаража або для промислового об’єкту від світових брендів ALUTECH, RYTERNA, HORMANN. Ми впевнені, що такі ворота будуть вам служити довго без збоїв та поломок! Акція! Тільки з 11.01 до 25.01 – при замовленні секційних гаражних або промислових воріт – монтаж воріт у подарунок!

Запрошуємо відвідати наш сайт для того, щоб замовити потрібні для вас ворота прямо зараз! Наші фахівці із задоволенням нададуть вам детальну консультацію.

Мережа салонів автоматичних воріт по Україні «Ворота 24» – Київ, Чернігів, Житомир. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую