ye-logo.v1.2

У Славутському районі п'яне застілля закінчилося смертю

Кримінал 2089
 Обидва підрізи було скоєно під час розпиття спиртних напоїв
Обидва підрізи було скоєно під час розпиття спиртних напоїв. Фото: тдс.com

В обох випадках п'яних суперечок чоловіків підрізали ножем.

У період різдвяно-новорічних свят у Славутському районі сталося два випадки коли чоловіків підрізали ножем.

Перший правоохоронці зафіксували у селі Прикордонна Улашанівка 1 січня.

Як повідомили у секторі комунікації обласної поліції, рідні брати (40 і 27 років) разом зустрічали Новий рік, і після надміру спожитого алкоголю між ними виник конфлікт. У ході сутички старший з них схопив зі столу ножа і вдарив ним молодшого брата. Потерпілого з внутрішньою кровотечею, яка виникла внаслідок пошкодження печінки, терміново доправили в центральну районну лікарню. А винуватець події, зрозумівши, що накоїв, вирішив звести рахунки з життям. Його знайшли повішеним на міжкімнатних дверях.

Уже через тиждень, 7 січня, подібний випадок стався в селі Колом’є.

«Під час святкування Різдва, до відділу поліції з лікарні надійшла інформація про черговий підріз. Із села Колом’є «швидкою» було доставлено 35-річного чоловіка, у якого діагностували колото-різану рану лівої половини грудної клітини та гемопневмоторакс.

Як з’ясували правоохоронці, тілесні ушкодження потерпілому ножем наніс його 42-річний знайомий, з яким вони разом розпивали спиртне» – повідомили у секторі комунікації.

За цими фактами вже відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Наразі обидва потерпілих перебувають у лікарні.

Слідчі дії тривають.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую