ye-logo.v1.2

Завдяки компанії ВОЛЯ хмельничани можуть дивитися телешоу і фільми з допомогою мобільного додатка На правах реклами

Суспільство 1668

Компанія знайшла комфортне рішення для перегляду телеконтенту на планшеті і смартфоні.

Продовжуючи розвиток інтерактивних сервісів, компанія ВОЛЯ запустила для інтернет-користувачів інноваційний продукт - комплексну послугу «Інтернет + Мобільний додаток ВОЛЯ ТV». З будь-якого мобільного пристрою абоненти можуть обирати контент високої якості в зручний час і в зручному місці.

Представники компанії ВОЛЯ переконані, що це комфортне рішення для перегляду якісного телеконтенту на планшеті і смартфоні. Адже, як свідчить дослідження компанії TNS Infratest, 40 відсотків українців дивляться відео саме на мобільних пристроях.

«Сучасний глядач хоче більше свободи і мобільності. Ми це можемо забезпечити і надати вибір контенту високої якості в зручний час і в зручному місці з будь-якого мобільного пристрою. Впевнені, абоненти дуже швидко полюблять наші нові можливості інтерактивних сервісів», - говорить директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Що особливо зручно, підключивши мобільний додаток «ВОЛЯ ТV», можна дивитися кіно, новини і телешоу одночасно на двох або трьох мобільних пристроях. На сьогодні користувачам послуги доступні два пакети ТВ і швидкість доступу до Інтернету - 100 Мбіт/с. Весь контент можна дивитися в зручний час у будь-якому місці, маючи підключення до мережі. Ще одна з переваг мобільного додатка «ВОЛЯ ТV» - зручний і простий інтерфейс.

Крім того, користувачі ВОЛЯ ТV можуть керувати переглядом, переглядати ТБ-архів за 7 днів, запускати спочатку передачу та навіть нагадувати собі про улюблений серіал чи шоу. Завдяки додатку можна створювати список каналів-фаворитів для швидкого доступу, є змога встановити батьківський контроль. Послуга надає доступ до онлайн-кінотеатру з тисячами високоякісних фільмів, серіалів і мультфільмів.

ВОЛЯ ТV підтримують iPhone, iPad c iOS 8 і вище, а також Android 4.2 і вище. Завантажити додаток можна за допомогою Apple App Store і Google Play відповідно.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую