ye-logo.v1.2

"Снігова перездача" - чи покращив другий снігопад оцінку комунальникам Хмельницького. (Результати опитування) ВИПРАВЛЕНО

Суспільство 2297
Фото: km.ukravtodor.gov.ua

Вже вдруге за цю зиму Хмельницький, як і всю область засніжило настільки, що комунальним службам довелося працювати у посиленому режимі.

І вже вдруге ми запитали наших читачів як вони оцінюють прибирання Хмельницького від «різдвяного снігопаду»? І якщо минулого разу думки наших читачів розділилися майже навпіл, то цього разу найбільше із тих, хто проголосував, оцінили організацію прибирання снігу у Хмельницькому на трійку. Із 474 тих, хто проголосував, 105 поставили трійку і на три голоси менше - четвірку. П'ятірку та двійку поситавили однакова кількість читачів - 89. І оцінили як "дуже погано", а відповідно й поставили одиницю за прибирання снігу 87 учасників.

 

Якщо вирахувати середній бал, то наші читачі, Які взяли участь у голосуванні, оцінили прибирання міста на 3,02 бали. 

Це ми визначили наступним чином: (105*3)+(102*5)+(89*5)+(89*2)+(87*1)=1433. 1433/474 (кількість учасників)=3,02 (ВИПРАВЛЕНО)

У соцмережі теж більшість користувачів поставили за прибирання снігу трійку. Всього ж у нашій групі вконтакті проголосували 36 осіб (станом на 13 січня 18:00).  

 

Нагадаємо, минулого разу, коли Хмельницький засипало снігом, голоси наших читачів, які оцінювали роботу комунальників, розділилися мало не порівну: Одиницю за роботу поставили майже тридцять відсотків тих, хто проголосував, п’ятірку – майже двадцять п’ять відсотків. Трохи менше – 23 відсотки – поставили двійку, а майже одинадцять відсотків – трійку. На четвірку оцінили роботу майже десять відсотків від загальної кількості.
Варто зазначити, що й міський голова не побалував своїх підлеглих високою оцінкою і поставив їм трійку.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую