ye-logo.v1.2

В обласному центрі шукають дизайнерів-добровольців, які облаштують алею у парку Чекмана

Суспільство 1532
Конкурс на озеленення алеї триватиме до 10 лютого
Конкурс на озеленення алеї триватиме до 10 лютого. Фото: з архіву

Ландшафтні архітектори, дизайнери та художники можуть долучитися до створення в місті зеленої зони.

 У Хмельницькому триває конкурс на кращий проект з озеленення та ландшафтного дизайну на території парку імені М.Чекмана. Необхідно облаштувати алею, що розташована між набережною та велодоріжкою (від стадіону «Спартак» до річки Плоскої). Переможця чекає приз.

Оголосило конкурс комунальне підприємство «Парки і сквери міста Хмельницького». Він триватиме до 10 лютого 2017 року, проводиться на добровільних засадах і є відкритим для громади міста.

За повідомленням міської ради, метою і завданням конкурсу є відбір проектів для створення нових зелених зон та відтворення природно-ландшафтних комплексів, формування екологічної свідомості та культури громадян міста. Взяти участь у ньому можуть молоді ландшафтні архітектори та дизайнери, художники, студенти профільних вузів та зацікавлена молодь міста Хмельницького. Усього заплановано три етапи: відбірковий, фінальний, підсумковий.

Відбірковий етап триватиме до 5 лютого 2017 року, фінальний етап відбудеться 10 лютого і включає обов’язкову презентацію конкурсних проектів з озеленення та ландшафтного дизайну усіх учасників проекту перед членами конкурсної комісії та урочисту церемонію нагородження переможців. Підсумковий етап включає реалізацію найкращого проекту – переможця з озеленення та ландшафтного дизайну.

Детальніше дізнатись про умови участі та заповнити анкету-заявку можна на сайті міської ради.
 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую