ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Поділля» вийшло з відпустки та планує зіграти перший спаринг

Спорт 2216
Кращий бомбардир Поділля Алішер Якубов поки що не в Хмельницькому. Він перебуває на перегляді в полтавській Ворсклі
Кращий бомбардир Поділля Алішер Якубов поки що не в Хмельницькому. Він перебуває на перегляді в полтавській Ворсклі. Фото: з архіву

Футболісти приступили до тренувань, але не всі.

Трохи більше двох місяців залишається до того, як відновиться чемпіонат України з футболу серед команд другої ліги. За цей час хмельницькому «Поділлю» доведеться плідно попрацювати, аби навесні потішити своїх вболівальників змістовною грою та результатами.

«Всі, хто в нас є, приступили до занять, - каже президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман. – За виключенням лідера команди Алішера Якубова. Він перебуває на перегляді в команді Прем’єр-ліги – полтавській «Ворсклі». Була інформація, що й Артем Макараченко в Полтаві, але вона невідповідає дійсності. Артем був дома і вже разом із командою тренується».

За період невеликою відпустки, відбулися деякі зміни і в структурі клубу. Зокрема, наставник «Поділля» в чемпіонаті України серед 19-річних гравців Олександр Ірклієнко очолив футбольну академію хмельницького клубу, змінивши на цій посаді Аркадія Баталова. Сам Аркадій Юрійович тепер зосередиться виключно на роботі з головною командою «Поділля».

«Під час підготовки до весняної частини чемпіонату, плануємо провести багато спарингів та переглянути потенційних новачків клубу, - продовжує Євген Станіславович. – Хочемо зіграти якомога більше товариських матчів. Вже є попередня домовленість, що 21 січня в Хмельницькому проведемо спаринг із «Нивою» з Теребовлі, яка грає в чемпіонаті України серед аматорів».

Нагадаємо, «Поділля» в другій лізі посідає 17 місце. Свій наступний матч проведе вдома 18 березня проти «Нікополя-НПГУ».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую