ye-logo.v1.2

Понад 100 творів живопису і графіки покажуть у Хмельницькому

Афіша 1855
Хмельничан запрошують на виставку
Хмельничан запрошують на виставку. Фото: khmelnytsky.com

Експоненти – вчитель художньої школи і двоє його учнів.

 Хмельницька дитяча школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва представляє виставку, на якій можна буде побачити понад 100 творів живопису і графіки.

Як повідомили у міській раді, виставка «Вчитель і учні – на шляхах до визнання» виконана трьома професійними художниками. Експоненти – вчитель школи Олег Татарін і два його колишніх учні – Владислав Мартинов і Ярослав Леонець, які вже мають диплом про закінчення Харківського художнього училища, але продовжують освіту.

«За задумом вчителя, який викладає «рисунок», «живопис» і «композицію», його учні покажуть свої творчі надбання, виконані переважно в реалістичній класичній манері: це постановочні роботи, які якнайкраще передають стан, настрій, особливості фігури моделей, що позують; узгоджені по формі, кольору натюрморти; яскраві етюди краєвидів, написаних на пленері», - зазначили у міській раді.

Відкриття виставки відбудеться 19 січня о 16 годині у Хмельницькій дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 65).

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую