ye-logo.v1.2

Суд залишив під вартою водія-фігуранта смертельної ДТП на "тещиному язику"

Кримінал 2326
Водію вантажівки загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.
Водію вантажівки загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.. Фото: hm.npu.gov.ua

Водій перебуватиме в СІЗО до 11 лютого.

Хмельницький міськрайонний суд продовжив термін тримання під вартою громадянину Молдови, який керуючи вантажним автомобілем марки «DAF», став фігурантом смертельного ДТП поблизу Кам’янця-Подільського, повідомляє vdalo.info

Копія відповідної ухвали розміщена на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. Водій перебуватиме в СІЗО до 11 лютого цього року.

«Суд вважає, що дана особа, перебуваючи на волі, може переховуватися від органів досудового розслідування та суду, незаконно впливати на потерпілих, свідків, перешкоджати кримінальному провадженню іншим чином, і застосування більш м’яких запобіжних заходів ніж тримання під вартою, не зможе запобігти вищенаведеним ризикам», – йдеться в ухвалі.

Нагадаємо, що 12 жовтня 2016 року на вілрізку дороги, знаному як «тещин язик» поблизу Кам'янця-Подільського, водій вантажного автомобіля «DAF», за даними правоохоронців "не врахував дорожньої обстановки і стан транспортного засобу, на мокрій ділянці дороги не впорався з керуванням, допустив занос напівпричепа з подальшим виїздом на зустрічну смугу руху, чим створив небезпеку для руху водієві зустрічного транспортного та скоїв з ним зіткнення".

Внаслідок ДТП загинуло 4 пасажира та 6 отримали тяжкі тілесні ушкодження.

Зазначимо, що водію вантажівки загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую