ye-logo.v1.2

Чотирирічному хмельничанину терміново потрібні кошти на пересадку кісткового мозку

Допомога 4394
На лікування Ярослава потрібно 120 тисяч доларів США
На лікування Ярослава потрібно 120 тисяч доларів США. Фото: ubb.org.ua

Цей місяць турецька клініка лікує в борг, та повної оплати вимагають вже до кінця тижня.

Чоририрічний Ярослав Куліковець останні півроку бореться з раком крові. У нього – гострий лімфобластний лейкоз, група високого ризику.

5 місяців виснажливих хіміотерапій не дали очікуваного результату, і тепер хлопчика може врятувати лише пересадка кісткового мозку від неродинного донора. В Україні акої операції поки не роблять.

У «Вікнах СТБ» повідомили, що останній місяць Ярослава лікують у Стамбулі. Батьки привезли його до Туреччини лише на консультацію і щоб здати кров на пошук донора. Грошей на більше не було. Та стан Ярика раптово погіршився, і їм довелося залишитися, інакше до операції з пересадженням просто не дійшло б.

Цей місяць турецька клініка лікує в борг, та повної оплати вимагають вже до кінця тижня. Вартість лікування – 120 тисяч доларів США, і у батьків таких грошей просто немає.

Гроші на лікування збирає «Українська біржа благодійності». Три з половиною мільнони гривень – це вся сума.

Зараз не вистачає ще близько трьох мільйонів.

Перерахувати найменшу пожертву може кожен. Для цього потрібно лише зайти на сайт «УББ» і натиснути «підтримати».

Ярослав Куліковець народився здоровий, коли мамі було 36, а татові – 48. Як підріс, почав сильно хворіти на застуди. Згодом він став млявим, у хлопчика зникло бажання стрибати, гратись, а з ними і апетит, піднялась температура, на тілі з’явились червоні плями. Після багатьох обстежень та аналізів лікарі діагностували рак крові. І з червня 2016-го Ярослав живе від хімії до хімії…

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую