ye-logo.v1.2

На повітряній кулі й у стінах фортеці: скільки коштуватиме одруження за добу в Кам’янці-Подільському

Суспільство 3852
Закохані можуть стати подружжям впродовж доби
Закохані можуть стати подружжям впродовж доби. Фото: 7dniv.ua

Нова послуга стартує вже 14 лютого.

 У Кам’янці-Подільському можна буде одружитися за 24 години. Як повідомили в обласному управлінні юстиції, для урочистої церемонії вже визначили особливі місця на території історичного музею-заповідника. Не відкидають навіть варіант з одруженням на повітряній кулі.

«Проект стартує символічно 14 лютого на День закоханих. Місто туристичне і романтичне. Будь-яка пара може приїхати і звернутися у фронт-офіс, розташований навпроти Ратуші у центрі Старого міста. Там приймуть заяви і копії паспортів. Впродовж години-двох документи перенаправлять в міський РАЦС, де перевірять, чи ці люди ще не є одруженими. Далі одруження відбудеться в той час, коли пара забажає, або одразу в інформаційному центрі, чи в іншому запропонованому місці», - розповів начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк.

Наразі обрано поки чотири основних локації в Кам’янці, де можна буде провести такий шлюб: Галерея мистецтв, туристично-інформаційний центр (фактично фронт-офіс), Стара фортеця, Міська ратуша.

«Наша перевага не лише в краєвидах міста, а й в ціні, - додає Віктор Худняк. – Вартість послуги мінімально становитиме тисячу гривень. Для порівняння, в Києві – до 6 тисяч гривень, Одесі – 4-5 тисяч гривень, Львові – 2,5 і більше. Це мінімальна вартість, але якщо обиратиметься додаткова локація, сервіс – то понад 1400 гривень».

Наразі одружитися за такою процедурою можна у Вінниці, Дніпрі, Луцьку, Миколаєві, Рівному, Житомирі та Харкові. В обласному управлінні юстиції бачать велику перспективу послуги у Кам’янці і не відкидають можливість екстримального одруження, до прикладу на повітряній кулі. Також є ймовірність того, що одружитися за добу можливо буде і в Хмельницькому.

Контактні телефони для запису на реєстрацію та консультацій: (03849) 2-55-33, 067-67-01-268.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую