ye-logo.v1.2

Через мінімалку у 3200 хмельницьких таксистів перевірятимуть без попередження не лише «свої»

Економіка 3306
Протягом минулого року в Хмельницькій області видано 216 ліцензій на здійснення діяльності таксі.
Протягом минулого року в Хмельницькій області видано 216 ліцензій на здійснення діяльності таксі.. Фото: автора

Перевірки мають право проводити не лише представники хмельницьких управлінь поліції, трансбезпеки та фіскальної служби, але й їх колеги з інших областей.

При чому, як зазначив начальник управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Віталій Дзюба, представники Укртрансбезпеки інших областей мають право проводити перевірки без попереднього повідомлення територіальних органів.

Варто зазначити, що протягом минулого року в Хмельницькій області видано 216 ліцензій на здійснення діяльності таксі.

Про нові умови та правила роботи хмельницьких таксистів проінформували сьогодні представники управління транспорту та зв’язку міської ради.

Представникам служб таксі роз’яснили роботу стосовно легалізації своєї діяльності, порядок отримання відповідних дозвільних документів.

«Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області, спільно з представниками органів Національної поліції та фіскальної служби в поточному році продовжить перевірки дотримання ліцензійних умов ведення діяльності з надання послуг таксі. Перевірки також будуть здійснювати представники Укртрансбезпеки інших областей без попереднього повідомлення територіальних органів», – повідомив Віталій Дзюба.

Згідно зі змінами у податковому законодавстві, які запроваджені з 1 січня 2017 року, розмір штрафних санкцій складає 17 тис. грн., а за повторне порушення – 34 тис. грн.

У 2017 році, окрім мінімальної зарплатні, зросли також і сума єдиного податку та єдиного соціального внеску для фізичних осіб-підприємців. А штраф за виявлених неоформлених належним чином працівників складає 96 тисяч гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую