ye-logo.v1.2

«У політичній сфері відбулася феодалізація певної частини нашої області», - журналіст

Суспільство 5939

Заслужений журналіст України Світлана Кабачинська проаналізувала те, щоб відбулося на Хмельниччині в 2016 році.

«У політичній сфері відбулася, фактично, феодалізація певної частини нашої області», - підбиваючи підсумки року, що минув, висловилася в розмові з журналістом сайту «Є» заслужена журналістка України Світлана Кабачинська.


Як відомо, більшість депутатів обласної ради представляють партію «За конкретні справи». Через це її представник мав би бути першим заступником голови облради.

«Цьому певний час пручався голова обласної ради Михайло Загородний, хоча вже існували певні домовленості. Як завжди у нас, на жаль, у країні… У нас думають не про країну і не про область, а більше думають про власні інтереси та як їх використати для зростання власних капіталів. Після наполегливої довгої боротьби представників партії «За конкретні справи» все одно першим заступником стала Неоніла Андрійчук. І чому я кажу про феодалізацію? Тому що практично, зростаються економічний капітал та політична складова. Це відбувається на певній території. А ця партія, по суті, не всеукраїнська, а партія Хмельницької області. На двох виборчих округах до Верховної Ради (на яких нардепами стали Олександр Герега та Андрій Шинькович – прим.авт.) практично розповсюджується влада власника чи засновника цієї партії Олександра Гереги. І цей політичний перекіс вже відображається на житті області.  У масовій свідомості, все таки, складається враження, що саме ця партія керує в області», - вважає Світлана Іллівна.

Повну версію підсумків 2016 році та думки, як напрацьоване торік відобразиться в 2017-му, дивіться у відео від сайту «Є»:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую