ye-logo.v1.2

Слідчі не пов'язують вбивства валютників у Хмельницькому та Кам'янці

Кримінал 2371
Правоохоронці відпрацьовують кілька версій вбивств
Правоохоронці відпрацьовують кілька версій вбивств. Фото: з архіву

Вбивць досі не знайшли.

Восени минулого року на Хмельниччині сталося два резонансних вбивства валютників. 10 жовтня в районі "Газконтори" у Хмельницькому (масив "Грузевиця-2"), застрелили 50-річного валютника. На місці події залишилось 28000 доларів США та 463 євро. Тоді порушили кримінальну справу передбачену частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство без кваліфікуючих ознак).

Через півтора місяці, 24 листопада, у Кам’янці-Подільському в під’їзді багатоповерхівки знайшли тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у спину. Правоохоронці внесли відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за пунктом 6 частини 2 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

У Нацполіції області кажуть, що вбивства залишаються не розкритими. Слідство не пов'язує між собою цих два злочини.

“Вбивства валютників у Кам'янці-Подільському та Хмельницькому залишаються не розкритим. Сьогодні проводиться багато роботи, аби розкрити злочини. Обидва вбивства здійснені із застосуванням вогнепальної зброї, таких жахливих злочинів у нас вже давно не було. Є кілька робочих версій”, - каже Микола Семенишин.

За його словами, правоохоронці планують ряд відпрацювань по області, під час яких займатимуться пошуком причетних до незаконного обігу валют.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую