ye-logo.v1.2

Блогер і мандрівник Орест Зуб навчить хмельничан бути продуктивними

Афіша 1974
Презентація книги відбудеться 24 січня у книгарні «Є». Початок – о 18:30
Презентація книги відбудеться 24 січня у книгарні «Є». Початок – о 18:30. Фото: openmind.com.ua

У книгарні «Є» він презентує свою нову книжку «Формула Продуктивності».

Неможливо встигати робити абсолютно все, як би ми того не хотіли. Натомість онлайн-підприємець, блогер, мандрівник Орест Зуб пропонує принципово інший підхід.

На сторінках «Формули Продуктивності» він зібрав понад 100 прийомів, методів, технік та інших фішок із тайм-менеджменту, самомотивації, а також персональної продуктивності, які допоможуть упорядкувати всі накопичені справи, визначитися з пріоритетами і реалізувати найзаповітніші мрії.

Сам Орест каже, що оскільки новорічні свята вже завершуються, час подумати про те, як швидко та ефективно увійти в робочий ритм.

Презентації відбудуться у семи містах України. В Хмельницькому – у вівторок, 24 січня, о 18:30. Вхід вільний.

«Повірте, я знаю як це не просто і саме задля цього підготував випуск друкованої книги "Формула Продуктивності" на початок року. Для затравки скажу, що в програмі буде мінітренінг-копняк по плануванню справ, у ході якого ви вже зробите перші кроки у напрямку реалізації бажаної цілі. Окрім того, планується конкурс й розіграш книг, ну і звичайно автограф сесія та дещо інше» – розповів автор книги.

Довідка:

Орест Зуб – український онлайн-підприємець, блогер і мандрівник. Виріс у Львові, навчався на юридичному факультеті ЛНУ ім. Івана Франка. Після завершення навчання жив і працював у декількох іноземних державах. Коли повернувся в Україну, стикнувся з проблемою більшості молодих людей: він «почав усвідомлювати, що криза невідворотня, і що кожен тиждень закінчуватиметься у барі, а мега мандрівкою кожного року буде прогулянка в парку неподалік». Згодом він почав розвивати власну справу – туристичний англомовний сайт. На той момент Орест Зуб ще працював за основним місцем роботи, та після першого прориву, звільнився і почав займатися лише своєю справою. Невдовзі запустив ще один сайт – мотиваційний-бізнес-тревел блог, де ділиться історіями про подорожі, саморозвиток і онлайн бізнес. Орест уже відвідав 80 країн на 5 континентах. Заробляє дистанційно і допомагає робити це іншим, подорожуючи при цьому по 200+ днів у році.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую