ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Сьомга з овочами на сковорідці (експрес-рецепт)

20 Січня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3807
При такому способі приготування будь-яка рибка виходить ніжною та соковитою.
При такому способі приготування будь-яка рибка виходить ніжною та соковитою. Фото: автора

При такому способі приготування будь-яка рибка виходить ніжною та соковитою.

Зазвичай, я готую червону рибку порційними шматками, і ніколи не думала, що в такому виконанні страва нічим не поступатиметься рибним стейкам. До того ж, мене підкупила швидкість приготування, що дуже важливо для нас, вічно «невстигаючих». Аналогічно можна готувати горбушу, тріску, тіляпію і навіть хек.

 

Інгредієнти:

400-500 г філе сьомги,

2 цибулини,

2 морквини,

1 болгарський перець,

коріандр, сіль, перець,

200 мл вершків (15%),

зелень та лимон.

 

Приготування:

Нарізати цибулю півкільцями й спасерувати на олії до прозорості.

Моркву подрібнити кружальцями й додати у сковорідку до цибулі.

Потім болгарський перець, нарізаний півкільцями.

Смажити майже до готовності на сильному вогні, постійно помішуючи. Рибу також нарізати крупно (як м'ясо на гуляш), викласти її до овочів, посолити, поперчити, присмачити коріандром. Смажити до готовності, теж постійно помішуючи.

Влити вершки.

Тушкувати ще 7-10 хвилин.

Подавати разом із соусом, оздобивши страву шматочками лимона.

За бажанням прикрасити зеленню петрушки.

 

сьомга, риба та морепродукти, сьомга з овочами на сковорідці, експрес-рецепт, вершковий соус, риба на сковорідці

Коментарі:

  Так  Ні, дякую