Гаряча тема:
- Війна
Зазвичай, я готую червону рибку порційними шматками, і ніколи не думала, що в такому виконанні страва нічим не поступатиметься рибним стейкам. До того ж, мене підкупила швидкість приготування, що дуже важливо для нас, вічно «невстигаючих». Аналогічно можна готувати горбушу, тріску, тіляпію і навіть хек.
Інгредієнти:
400-500 г філе сьомги,
2 цибулини,
2 морквини,
1 болгарський перець,
коріандр, сіль, перець,
200 мл вершків (15%),
зелень та лимон.
Приготування:
Нарізати цибулю півкільцями й спасерувати на олії до прозорості.
Моркву подрібнити кружальцями й додати у сковорідку до цибулі.
Потім болгарський перець, нарізаний півкільцями.
Смажити майже до готовності на сильному вогні, постійно помішуючи. Рибу також нарізати крупно (як м'ясо на гуляш), викласти її до овочів, посолити, поперчити, присмачити коріандром. Смажити до готовності, теж постійно помішуючи.
Влити вершки.
Тушкувати ще 7-10 хвилин.
Подавати разом із соусом, оздобивши страву шматочками лимона.
За бажанням прикрасити зеленню петрушки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: