ye-logo.v1.2

СБУ запрошує хмельничан на навчання, обіцяючи престижну роботу і кар’єру

Суспільство 5962
Заяви приймають в обласному управлінні
Заяви приймають в обласному управлінні. Фото: з архіву

Кличуть патріотично налаштованих, високоінтелектуальних і комунікабельних.

 Управління СБУ у Хмельницькій області звернулося до мешканців регіону із запрошенням поповнити лави її працівників. Заяви на навчання від охочих приймають до 1 березня.

«На сучасному етапі демократичного розвитку країни її спецслужба потребує кадрового оновлення. Кому не байдужа безпека України, хто вважає себе патріотично налаштованим, високоінтелектуальним, комунікативним, мужнім, фізично загартованим, з достатнім рівнем базових знань, із стійкою мотивацією до служби в органах державної безпеки та бажає отримати за державним замовленням якісну юридичну освіту, професію оперативного співробітника зі знанням іноземної мови або стати перекладачем у сфері забезпечення державної безпеки, вступайте до вищих навчальних закладів Служби безпеки України», - йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, навчання здійснюється у Національній академії Служби безпеки України (м. Київ) за напрямами підготовки «Державна безпека», «Філологія» та Інституті підготовки юридичних кадрів для СБ України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (м. Харків) за напрямом підготовки «Право».
«Престижна робота, вдала кар’єра та соціальний захист із боку держави Вам гарантовані», - додають в СБУ.

Заяви для вступу на навчання до ВВНЗ СБ України приймаються до 01.03.2017 року в управлінні СБ України у Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 19, тел. 698-447 (правила прийому до ВВНЗ СБУ на сайті).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую