ye-logo.v1.2

Самостійно навколо світу. Орест Зуб: Хочете подорожувати — купіть квиток на літак

Туризм 3333

Відомий мандрівник та блогер презентував у Хмельницькому книгу та провів міні-тренінг з продуктивності.

“Формула продуктивності” - перша друкована книга мандрівника, блогера та онлайн-підприємця Ореста Зуба (у 2012 році він створив електронну книгу на цю ж тему). Вона щойно вийшла друком, і автор відправився у презентаційний тур. Побував він і в Хмельницькому, у книгарні “Є”. Охочих зібралося чимало. І хоча Орест запізнився на власну презентацію на півгодини (добирався поїздом зі Львова), хмельничани терпляче чекали на нього.
Останні кілька років Орест Зуб разом із дружиною активно подорожує: близько 200 днів на рік проводить в інших країнах. Мандрівник відвідав уже 80 країн, але зупинятися на цьому не збирається. У його планах — побувати у всіх 193 країнах світу і зробити це у найближчі 10 років.


Доки чекали на прибуття Ореста, дивилися відео з його мандрівки Африкою.

“Відвідати усі країни світу — це моя особиста місія, я завжди хотів це зробити. А моя професійна місія — допомогти 1930 людям розвинути бізнес”, - каже львів'янин.
Орест має можливість активно подорожувати завдяки тому, що є онлайн-підприємцем. Він заробляє кошти за допомогою свого блогу, проводить тренінги з тайм-менеджменту (як онлайн так і офлайн) та допомагає іншим людям інтегрувати їхню професійну діяльність в інтернет.


На презентацію завітало чимало хмельничан.

“Коли ви дивитеся фотографії, як я сиджу під пальмами з ноутбуком, це виглядає як казка. Але так було не завжди. Колись я ходив на рутинну роботу з 9 до 18 години, опісля приходив втомленим і вже нічого не хотів робити для власного розвитку. А тому мрія про подорожі відкладалася, - згадує Орест. - А потім я почав прокидатися о 6 годині — на дві години раніше, ніж зазвичай. І ці дві години приділяв своїй мрії — навчанню, написанню статей, роботі в інтернеті. Так, через п'ять місяців я зміг покинути основну роботу і повністю перейти на вільний заробіток”.


У Хмельницькому Орест провів міні-тренінг з продуктивності.

Піднявши свою продуктивність на високий рівень, Орест почав втілювати у життя свою мрію. А своїм досвідом поділився у книзі “Формула продуктивності”. Ось кілька порад від нього:
1. З'їжте жабу на сніданок. Тобто, якщо хочете отримати щось, чого ніколи не мали, почніть робити те, чого ніколи не робили.
2. Якщо вас щось не влаштовує, ви хочете змінити життя і досягти мрії, вставайте на дві години раніше і приділяйте цей час своїй мрії. Робіть щось, що наблизить вас до неї.
3. Випишіть абсолютно всі справи (у блокнот, комп'ютерний файл). Мозок добре справляється з креативними завданнями, але це не найкраще місце для зберігання великої кількості інформації. Виписавши справи, ви очистите мозок від сміття, і зможете оцінити обсяг роботи.
4. Оберіть найамбітніший свій проект і розбийте його на частини таким чином, щоб одну частину можна було повністю виконати за один підхід.


Презентацію супроводжували цікаві слайди.

5. Секрет продуктивності — у концентрації. В один момент часу слід робити лише одну справу і не відволікатися ні на що. Жодного інтернету, емейлів, соцмереж, телефонних дзвінків, розмов з колегами чи друзями.


Серед присутніх автор розіграв дві книги безкоштовно.

Орест Зуб не вважає доцільним розповідати, у яких країнах йому сподобалося більше, у яких менше, адже вважає, що це дуже особистий досвід, і в кожної людини він може бути дуже різним. А тим, хто мріє подорожувати, але ніяк не наважується, досвідчений мандрівник дає просту пораду: “Заходите на skyscanner (пошуковий сайт, який шукає авіаквитки за всіма напрямками серед усіх авіакомпаній), обираєте, куди хочете поїхати, і купуєте квиток. І все. Тепер доведеться і плани підлаштувати, і гроші заробити, якщо не вистачає. Це своєрідний дедлайн, момент невідворотності. І я не зустрічав людини, яка б зробила цей крок і не знайшла способу реалізувати подорож”.


 


Після зустрічі до мандрівника вишикувалась черга за автографами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую