ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть комедію для дорослих «А-ля кобеля» з продовженням

Афіша 2589
Друга частина спектаклю отримала одразу три премії фестивалю «Театральна сесія-2014»
Друга частина спектаклю отримала одразу три премії фестивалю «Театральна сесія-2014». Фото: rest.od.ua

Вистави 18+ покажуть 4 і 6 лютого у Хмельницькому обласному муздрамтеатрі імені Старицького.

На початку лютого до Хмельницького приїде київський театр-студія імпровізації «Чорний Квадрат». Вже у наступні вихідні, 4 і 6 лютого, вони покажуть дві найгучніші вистави минулого театрального сезону: «А-ля кобеля, або все, що рухається» і її продовження – «Пікнік стурбованих, або А-ля кобеля-2».

У першій йдеться про трьох друзів дитинства, Славу, Мішу і Сергія, які вже багато років зустрічаються в один і той же день і йдуть по одному і тому ж маршруту, щоб звести рахунки зі своїм минулим. Та цього разу система дала збій: один з них не прийшов, і в цьому замішана жінка. Друзі, коньяк та інші жінки... Багато інших жінок!

А у «Пікніку стурбованих» друзі вирішили злитися з природою, щоб у компанії своїх пасій продовжити вічний пошук кохання, сексу і сімейного щастя, прагнучи отримати всі три опції в одному пакеті.

Тонкий гумор, здоровий цинізм і щіпка душевної лірики – усе це можна знайти в хітовому коктейлі від «Чорного Квадрата», де героям не доводиться ховатися під чужими іменами, адже ролі грають: В`ячеслав Ніконоров, Михайло Співаковський, Сергій Федорчук і Марія Крушинська у ролі Всіх Жінок Планети.

Вистава «А-ля кобеля, або все, що рухається» у Хмельницькому відбудеться 4 лютого о 19:00 годині, а «Пікнік стурбованих, або А-ля кобеля-2» – 6 лютого о тій же порі.

Вартість квитків коливається від 110 до 250 гривень.

Квитки можна придбати у касі театру, в магазині «Мобістар», або ж на сайті «Кarabas.com».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую