ye-logo.v1.2

Рецидивіст, який светром задушив свого товариша, на 14 років сяде у в'язницю

Кримінал 1898
Вбивця-рецидивіст сяде на 14 років
Вбивця-рецидивіст сяде на 14 років. Фото: zakarpattya.net.ua/

Вбивство сталося влітку минулого року.

Шепетівський міськрайонний суд виніс вирок вбивці- рецидивісту. У Нацполіції області кажуть, що чоловік, який вбив свого товариша ще влітку минулого року у Полонському районі, ув'язнять на 15 років.

“28-річна власниця господарства, де сталося вбивство, її 32-річний співмешканець та його товариш влаштували застілля. Чоловіки, до речі, разом відбували покарання у місцях позбавлення волі. 31-річний підозрюваний у 2009 році був засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, і тільки у лютому 2016 року звільнився. Під час застілля між чоловіками на ґрунті ревнощів виникла суперечка, яка переросла у бійку. У ході сутички підозрюваний спочатку побив потерпілого, а потім за допомогою светра задушив його і прив’язав до дерева”, - зазначають правоохоронці.

Поліцейські кажуть, що після вбивства зловмисник зачинився в будинку і разом із власницею продовжив розпивати спиртне. Поліцію викликав сусід. Підозрюваного затримали, а потерпілий був уже мертвий.

Нещодавно Шепетівський міськрайонний суд розглянув матеріали кримінального провадження та визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство», визначивши йому покарання у вигляді позбавлення волі на 14 років. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую