ye-logo.v1.2

Школа для батьків: за десять занять хмельничан навчать знаходити взаєморозуміння із дітьми

Суспільство 5873
Батькам розкажуть звідки береться заздрість, бійки і суперництво між дітьми у сім
Батькам розкажуть звідки береться заздрість, бійки і суперництво між дітьми у сім'ї. Фото: loda.gov.ua

Учасниками можуть бути батьки, разом та окремо.

У вівторок, 31 січня, в обласному центрі починає роботу «Школа для батьків». За десять занять оргнізатори обіцяють навчити говорити з дітьми так, щоб вони слухали, і слухати їх, щоб діти говорили з батьками. За допомою тренінгів (практичних занять) батькам допоможуть зав’язати глибші стосунки з малечою. Організовує такі заняття соціальна ініціатива "Хтось не зробить!" БФ «Карітас».

«Мета Школи - допомогти батькам у доброму вихованні дітей, фундаментом якого є взаєморозуміння та спілкування. Учасниками можуть бути батьки разом і окремо, які хочуть брати участь у курсі від початку до кінця. Кількість учасників обмежена - до 15 осіб, без змоги доєднатися пізніше. Навчатиме учасників тренінгу спеціаліст з статевого виховання дітей та молоді, сімейний консультант, кандидат педагогічних наук Тереза Андрущишина», - зазначають організатори Школи.

Заняття відбуватимуться щовівторка (по 2,5 години), о 19.00 годині, за адресою: Хмельницький, вулиця Зарічанська, 10/3. Для участі у курсі, необхідно зареєструватись тут.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую