ye-logo.v1.2

Зупинку маршруток у центрі Хмельницького обіцяють облаштувати

Суспільство 2514
Ця табличка сповіщає пасажирів, що біля підземки в центрі Хмельнциького є зупинка для маршруток
Ця табличка сповіщає пасажирів, що біля підземки в центрі Хмельнциького є зупинка для маршруток. Фото: автора

Щоправда, коли це станеться, невідомо.

На зупинці «Ощадбанк», що біля підземного переходу на вулиці Кам’янецькій, нещодавно встановили знак, який сповіщає, що тут зупиняються маршрутні таксі. Та окрім цього знаку та людей, які очікують на маршрутку, тут мало що схоже на зупинку. Ні від негоди сховатися, ні на лавку присісти. Навіть смітника немає.

Утім, як каже виконуючий обов’язки начальника управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради Сергій Шепурев, зупинку мають ще обладнати. «Плануємо встановити павільйон, - каже Сергій Валерійович. – Є два варіанти, як це зробити. Перший – за бюджетні гроші, другий –інвестиції. Але, коли це станеться, повідомити не можу. Сподіваюся, що до літа».

Нагадаємо, зупинку «Ощадбанк» було введено в експлуатацію рішенням виконкому наприкінці жовтня минулого року. Через це маршруткам заборонили зупинятися на наступній зупинці, які в народі називають «П’яте колесо». Утім, маршрутки й досі там зупиняються. Сергій Шепурев зазначає, що поки зима, то контролюючі органи «заплющують на це очі», а вже навесні проводитимуть відповідні рейди.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую