ye-logo.v1.2

«Новатор-2-Прикордонник» зберіг шанси на потрапляння до «фіналу чотирьох»

Спорт 1965
Юрій Білан (№10) та Максим Турик (№8) після матчів у Суперлізі, зіграли за Новатор-2-Прикордонник
Юрій Білан (№10) та Максим Турик (№8) після матчів у Суперлізі, зіграли за Новатор-2-Прикордонник. Фото: з архіву

Хмельничани провели домашній тур чемпіонату України з волейболу серед команд вищої ліги.

Хмельницьке втретє прийняв тур вищолігової першості країни з волейболу серед чоловіків і «Новатор-2-Прикордонник» свої матчі може записати собі в актив.

Сергій Попов, Юрій Білан та Максим Турик, які в складі «Новатора» зіграли в Суперлізі проти львівського «Барком-Кажани», виступили й за «дублерів». І, хоч перед командою не стоїть завдання виграти нагороди вищої ліги, а, як каже начальник «Новатора» Іван Терещук, головне, «підтягувати» молодь до «основи», «Новатор-2» все одно дає бій багатьом командам.

У матчах 5 туру хмельницькі волейболісти доволі впевнено обіграли київський НУФВСУ з рахунком 3:0 (25:15, 25:13, 25:11). Ще в одному поєдинку, де їм протистояла третя команда вищого дивізіону – «Херсон-Сіті», підопічні Віталія Сосимовича знову не мали проблем. Ті ж самі 3:0 на табло(25:16, 25:15, 25:20).

Завдяки двом перемогам «Новатор-2-Прикордонник» піднявся на 8 місце та має в активі 18 очок. До четвертої сходинки, яка дає перепустку до вирішального раунду чемпіонату, хмельничан віддаляють 4 бали.

Наступний тур у вищій лізі пройде 11-12 лютого. І «Новатор-2-Прикордонник» знову гратиме в Хмельницькому. Суперниками хмельничан стануть ВК «Бахмут» та дублери харківського «Локомотива».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую