ye-logo.v1.2

У новій військовій частині в Кам’янці готуватимуть інженерів, топографів і фахівців радіаційного захисту

Суспільство 9708
Зараз на цій території розміщується 48-ма інженерна бригада, кафедра підготовки офіцерів запасу та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою
Зараз на цій території розміщується 48-ма інженерна бригада, кафедра підготовки офіцерів запасу та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Фото: з архіву

Наразі тут працює спеціальна комісія.

До 1 квітня 2017 року у Кам’янці-Подільському мають створити навчальний Центр оперативного забезпечення. Нова військова частина дислокуватиметься на території 48-ї інженерної бригади.

«Орієнтовно з 1 квітня розпочнеться навчання для військовослужбовців. Готуватимуть сержантів і солдатів на посадах інженерних військ, топографії та навігації, а також військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту. Готуватимуть фахівців від одного до трьох місяців, залежно від спеціальності та рівня підготовки. Командира частини мають призначити вже найближчим часом», - розповів командир 48-ї окремої інженерної бригади Віктор Коршок.

Наразі в місті працює спеціальна комісія зі створення навчального центру з представників Головного управління оперативного забезпечення. У деяких приміщеннях тривають ремонтні роботи.

«Дуже добре, що такий заклад сформують саме в Кам’янці, де є база, можливості та фаховий персонал», - додає Віктор Коршок.

Завдання з комплектування військової частини, підготовки навчальних засобів покладено саме на 48 інженерну бригаду. Наразі в навчальний центр потрібні фахівці різного напрямку, тому усі охочі можуть звертатися з питань працевлаштування за телефоном 3-33-00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую