ye-logo.v1.2

Футбол. Волочиський «Агробізнес» знову переміг представника другої ліги

Спорт 2609
Ігор Шишкін (ліворуч) та Андрій Донець - тренери Агробізнеса, готують команду до весняної частини чемпіонату України серед аматорів
Ігор Шишкін (ліворуч) та Андрій Донець - тренери Агробізнеса, готують команду до весняної частини чемпіонату України серед аматорів. Фото: з архіву

Один із лідерів аматорського чемпіонату України зіграв свій черговий контрольний матч.

Чемпіон Хмельницької області провів свій спаринг у Віннниці, де зустрівся з представником другої ліги Професіональної футбольної ліги України «Нивою-В».

У цьому матчі тренерський штаб «Агробізнеса» задіяв не лише усіх своїх футболістів, а й переглянув потенційних новачків. Утім, не вони зіграли вирішальну роль у матчі. Першими забили гості, коли в воротах «Ниви-В» відзначився новобранець «Агробізнеса» Віталій Груша, який, нагадаємо, до цього захищав честь «ОДЕКу» з Рівненської області. Та потім вінничани зрівняли рахунок. Щоправда, не без допомоги суперника. Адже автоголом відзначився Андрій Дубчак.

Та матч не завершився внічию 1:1. Андрій Когут, забивши в ворота «Ниви-В», приніс волочиській команді перемогу з рахунком 2:1.

«Тепер команда йде на відпочинок, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – А з 13 лютого будемо проводити збори в Волочиську. Можливо, 18 лютого зіграємо з хмельницьким «Поділлям». Але поки що про це рано стверджувати».

Нагадаємо, перемога «Агробізнеса» у цьому міжсезонні над професійним футбольним клубом, не перша. Нещодавно ця команда двічі обіграла «Поділля».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую