ye-logo.v1.2

З Хмельницької області в навчальні центри відправили перших 206 контрактників

Суспільство 1948
До військкоматів заходять набагато більше потенційних контрактників
До військкоматів заходять набагато більше потенційних контрактників. Фото: з архіву

Триває відбір кандидатів на військову службу за контрактом.

 З Хмельницької області у навчальні центри Збройних Сил України відправили перших у цьому році кандидатів на військову службу за контрактом. Як повідомили в обласному військкоматі, за планом впродовж трьох місяців з області мають набрати 490 контрактників.

Як зауважив Хмельницький обласний військовий комісар Сергій Присяжнюк, перевиконав план Деражнянський район, виконав Віньковецький, найбільше контрактників – у містах Хмельницький і Кам’янець-Подільський та у Волочиському районі.

«206 кандидатів-добровольців відбуло до навчальних центрів Збройних Сил України для опанування військових спеціальностей та подальшої служби на посадах рядового, сержантського та старшинського складу у бойових частинах. Серед них 30 відсотків таких, які мають досвід участі в бойових діях», - повідомив Сергій Присяжнюк.

Він наголосив, що військовослужбовцям, які несуть службу в зоні АТО, вдвічі підвищили виплати: тим, хто на лінії бойового зіткнення, додатково платитимуть грошову винагороду в сумі 6 тисяч гривень, а в інших місцях дислокації в межах району проведення антитерористичної операції — в сумі 2400 гривень.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую