ye-logo.v1.2

Водіїв попереджають про ожеледицю на дорогах Хмельниччини

Суспільство 1452
Водіїв попереджають про ожеледицю на дорогах
Водіїв попереджають про ожеледицю на дорогах. Фото: glavcom.ua

Дорожній рух буде ускладнений.

 Водіям на території області треба бути обережними через ожеледицю на дорогах. Як повідомили дорожники, за прогнозами синоптиків, починаючи з 2 лютого, очікується погіршення погодних умов зі зниженням температури та випаданням мокрого снігу з дощем. Це призведе до ускладнень дорожнього руху автомобільними дорогами загального користування.

«Зважайте, будь ласка, на обмеження швидкісних режимів, на які вказують попереджувальні знаки зимової тематики, яких, на замовлення Служби автодоріг, по всій дорожній мережі Хмельниччини було встановлено майже 1200 комплектів», - наголошують у Службі автомобільних доріг.

Як зауважують дорожники, ожеледь на покритті неможливо ліквідувати за лічені хвилини, адже потрібний час на обробку покриття піщано-соляними сумішами, час на те, щоб ця суміш спрацювала.

У Службі автодоріг додають, що причиною більшості дорожньо-транспортних пригод є недотримання правил дорожнього руху, в першу чергу, перевищення дозволеної швидкості, неуважність та необережність за кермом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую