ye-logo.v1.2

Лідер футбольного хмельницького «Поділля» Алішер Якубов зіграє у Вінниці

Спорт 2454
Алішер Якубов (№88) залишається гравцем хмельницького Поділля
Алішер Якубов (№88) залишається гравцем хмельницького Поділля. Фото: з архіву

Ця новина повинна потішити фанатів команди.

Капітан «Поділля», кращий бомбардир команди Алішер Якубов, який був на зборах у Туреччині разом із полтавською «Ворсклою», повернувся в розташування клубу. Про це сайту «Є» розповів президент хмельницького клубу Євген Бейдерман.

«Знаю, що фани не хотіли, щоб Алішер залишив нашу команду, - каже Євген Станіславович. – Але «Ворскла» - клуб Прем’єр-ліги, і ми не мали жодного права не відпустити його перевірити свої сили в команді. Алішер Якубов відчув різницю між командою другої ліги та найвищого дивізіону, пройшов із «Ворсклою» збори та повернувся назад. Вже завтра, 4 лютого, він зіграє у контрольному матчі «Поділля» в Вінниці проти «Ниви-В». Ми, до речі, проведемо там ігри двома складами, а також командами з гравців, віком не старше 17 років».

До речі, 20 лютого «Поділля» заявить гравців у Професійональній футбольній лізі до участі в весняній частині чемпіонату. «У заявку потраплять ті футболісти, які в нас є, - пояснює Євген Бейдерман. – Але потім буде до заявковий період, під час якого ми плануємо заявити новачків, з якими підпишемо контракт. Кого саме? Поки перегляд триває, тому про це рано говорити».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую