ye-logo.v1.2

Футзал. «ЛТК-Інбев-НПУ» - «Сокіл»: гра нервів з прицілом на кубкове протистояння

Спорт 1815
Андрій Хамдамов у Києві відзначився двома голами
Андрій Хамдамов у Києві відзначився двома голами. Фото: з архіву

Хмельницька команда зіграла свій виїзний поєдинок 15 туру чемпіонату України в «Екстра-лізі».

Після того, як «Сокіл» виграв перший матч 1/8 фіналу Кубка України в Києві з рахунком 4:1, хмельничани знову зіграли з «ЛТК-Інбев-НПУ» з Луганська-Житомира-Києва. Тільки не матч-відповідь, а гру чемпіонату України.

Цей поєдинок був доволі цікавим з огляду не лише на турнірне становище команд («Сокіл» хотів збільшити свій відрив від 8 місця, а «ЛТК-Інбев-НПУ» повернути собі цю позицію, яку «відібрав» рівненський «Кардинал»), а й через те, що вже 11 лютого ці клуби зіграють у Хмельницькому в Кубку України.

Хмельничанам вдалося вистояти стартовий натиск суперника, а на 11 хвилині Андрій Хамдамов відкрив рахунок у грі. Після перерви успіх «Сокола» подвоїв Олександр Педяш. Але… вже за хвилину Валерій Директоренко «розпечатав» ворота Богдана Тимощука. Саме він захищав ворота хмельничан, оскільки Ілля Бакинський, отримавши травму в першому кубковому протистоянні, й досі не відновився. Не було в складі хмельничан і Артура Подлюка з Дмитром Мартиненко, які пропускали матч через дискваліфікацію.

А далі пішла гра нервів. Роман Ковальчик, наставник хмельничан, почав частіше ризикувати, змінювавши в воротах Тимощука на 5 польового гравця. Наставник господарів «відкаладав» вихід п’ятого до останнього. А, коли поміняв голкіпера на польового, то… Андрій Хамдамов на 38 хвилині матчу перехопив м’яча та відправив його в сітку воріт лугансько-житомирсько-київського колективу. Як підсумок, 1:3 і перемога хмельничан.

«Сокіл» за три тури до завершення регулярної першості продовжує посідати сьоме місце, маючи в активі 19 очок. Від 8 позиції відрив у 7 балів, а ось до 6 місця, які ділять між собою «Ураган» та «Титан-Зоря», не вистачає 7 залікових пунктів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую