ye-logo.v1.2

Тренер «Поділля» пояснив, коли для нього буде важливим результат матчу

Спорт 2708
Аркадій Баталов (у куртці) каже, що на другому етапі підготовки Поділля в міжсезонні, результат спарингів - це не головне
Аркадій Баталов (у куртці) каже, що на другому етапі підготовки Поділля в міжсезонні, результат спарингів - це не головне. Фото: з архіву

Хмельницька команда зіграла товариські матчі в Вінниці.

«Нива-В», яка в другій лізі посідає 10 місце, в рідних стінах прийняла хмельницьке «Поділля», яке йде на 17 позиції. Команди зіграли два матчі різними складами, в яких були зафіксовані дві перемоги вінничан.

«У першому матчі, в якій були задіяні футболісти основного складу, ми не поступалися в плані ведення гри. Та пропускали голи через помилки голкіперів, - каже головний тренер «Поділля» Аркадій Баталов. – У другому матчі було чимало гравців, які приїхали на перегляд. Відверто кажучи, вони не дотягують до того рівня, який ми вимагаємо».

Отож, перша гра завершилася перемогою «Ниви-В» з рахунком 4:2. За «Поділля» забивали Алішер Якубов та Олександр Музичук. У другому ж матчі хмельничани проступилися 1:4. Єдиний гол у ворота господарів забив гравець… «Ниви-В». Зіграли команди ще й третій матч, в якому прйиняли участь футбоілсти віком до 17 років. Його результат - 1:1.

Нині «Поділля» веде перемовини, щоб цього вік-енду зіграти товариські матчі з першоліговою чернівецькою «Буковиною». «У Хмельницькому зіграти не зможемо, - пояснює ймовірність проведення спарингів у Чернівцях Аркадій Юрійович. – На поле ДЮСШ-1 грати не можливо, оскільки там справжня ковзанка. Через це у нас ряд гравців вже отримали травми. Тому, якщо домовимося, то гратимемо на виїзді».

Коментуючи результати спарингів у Вінниці, наставник «Поділля» зазначив, що результат у них – не головне. «Зараз важливо те, як хлопці грають, який футбол демонструють, - пояснює Аркадій Баталов. – Тому на результати матчів не звертаю уваги. Результат для нас буде важливим 18 березня, коли відновиться першість і ми вдома прийматимемо «Нікополь-НПГУ».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую