ye-logo.v1.2

Дві жінки з Ярмолинецького району обікрали сусідську дачу більш ніж на 3 тисячі гривень

Кримінал 2066
Подругам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі
Подругам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі. Фото: hm.npu.gov.ua

З дому вони витягли автомобільні колеса, бензопилу, металеву плиту, газовий балон і металоблухт.

Подія сталася в селі Лугове Ярмолинецького району. Про те, що невідомі проникли в його дачний будинок у поліцію заявив сам потерпілий – 30-річний хмельничанин. Однак йому про це розповіла односельчанка, яка помітила, що вхідні двері відчинені.

У секторі комунікації обласної поліції повідомили, що коли господар приїхав на місце події, то побачив, що злодії зірвали скобу з дверей та викрали з будинку і підсобного приміщення автомобільні колеса, бензопилу, металеву плиту, газовий балон та металобрухт на загальну суму більше 3 тисяч гривень.

«У ході проведених заходів з’ясувалося, що до вчинення злочину причетні дві місцеві жительки 1984 року народження. Одна із них живе по сусідству з обкраденою дачею. Побачивши, що господар довго не навідується на господарство, вона зателефонувала до подруги і запропонувала сходити подивитися, чи є в домі щось цінне. Злодійки винесли з будинку усі вартісні речі, а потім завезли металеві вироби на пункт прийому металу в Хмельницький» – повідомили у поліції.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Відтак жінкам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую