ye-logo.v1.2

Посадовці об'єднаної територіальної громади розтратили більше півмільйона гривень

Суспільство 1560
Посадовці тергромади вступили в змову зі службовцями ТОВ
Посадовці тергромади вступили в змову зі службовцями ТОВ. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Гроші призначались на ремонт трьох вулиць у райцентрі.

Правоохоронці Хмельниччини викрили факт розтрати бюджетних коштів посадовими особами однієї із об’єднаних територіальних громад області. У Нацполіції області кажуть, що гроші призначались на ремонт трьох вулиць в одному із райцентрів області, який так і не був виконаний.

«Правоохоронці встановили, що посадовці тергромади, які є розпорядниками бюджетних коштів, вступили в змову зі службовцями товариства з обмеженою відповідальністю. У листопаді-грудні 2016 року в підписали фіктивні акти виконаних робіт щодо капітального ремонту трьох вулиць райцентру. В актах було завищено об’єми та вартість виконаних робіт, які фактично не виконувались, в результаті чого було здійснено розтрату понад 580 тисяч гривень бюджетних гривень», - кажуть у прес-службі правоохоронців.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 5 статті 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую