ye-logo.v1.2

Під Кам’янцем автомобіль переїхав чоловіка, який лежав на дорозі

Суспільство 1810
Чоловік лежав просто на дорозі, і водій його не помітив
Чоловік лежав просто на дорозі, і водій його не помітив. Фото: pravda.if.ua

Потерпілий помер у реанімації.

 У селі Кам’янка Кам’янець-Подільського району 35-річний водій автомобіля «Опель Омега» наїхав на 58-річного жителя села, який лежав на проїжджій частині дороги. Про це повідомили в обласному управлінні поліції.

За даними правоохоронців, у потерпілого були явні ознаки алкогольного сп’яніння. «Швидка» завезла його в лікарню, але за деякий час чоловік помер у реанімації.

Аварія трапилася 6 лютого близько 23.00 години. Водій автомобіля стверджує, що не побачив лежачого чоловіка, оскільки були складні погодні умови та ще й зустрічний автомобіль його засліпив. Коли побачив, що наїхав на людину, сам викликав «швидку» та правоохоронців.

«У потерпілого діагностували відкритий перелом лівого стегна, гомілки та травматичний шок. Лікарі намагались його врятувати, але через значну крововтрату потерпілий за деякий час помер», - розповіли правоохоронці.

За фактом проводиться досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую