ye-logo.v1.2

Хмельницькі майданівці шукають побратимів, з якими стояли на барикадах

Суспільство 2158
Майданівці шукають побратимів
Майданівці шукають побратимів. Фото: day.kyiv.ua

Подоляни хочуть зустрітися з людьми, разом з якими пережили трагічні події революції.

Учасники Євромайдану з Хмельницької сотні шукають людей, з якими стояли на барикадах у лютому 2014 року. Майданівці кажуть, через роки хочуть зустрітися з побратимами.

Як розповів хмельничанин Микола Козак, він з товаришами був учасником сутичок між силовиками та євромайданівцями у Маріїнському парку з боку станції метро «Арсенальна».

«На Майдані я стояв 80 днів, потім 15 місяців пробув на війні, втратив усі контакти. У Києві на Інститутській разом ми потрапили під обстріли 18-20 лютого 2014 року. Хочу знайти тих, з ким тоді спілкувався, з ким ми залишилися ночувати на станції метро», - розповідає Микола Козак.

Хмельничанин Микола Козак був на Майдані 80 днів

Ще один майданівець, Іван Шевчук з Новоушицького району, шукає товариша з Бахчесараю, з яким познайомився під час сутичок на Майдані. «Всі майданівці наче свої, рідні. За будь-якої нагоди при зустрічі особливе спілкування, на іншому рівні. Хотілося б знайти тих, з ким стояли там пліч-о-пліч», - говорить Іван Шевчук.

За словами Миколи Козака, він запрошує людей, які з ним стояли на Майдані, на зустріч у столиці 18 і 20 лютого на Інститутській біля каплички о 12 годині.

За детальнішою інформацією та контактами згаданих людей, звертайтеся у редакцію за телефоном: 067-905-95-55.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую