ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали групу злодіїв, які обкрадали квартири

Суспільство 2158

Поліцейські спіймали зловмисників одразу після вчинення чергової крадіжки.

Правоохоронці затримали трьох чоловіків, яких підозрюються у причетності до низки квартирних крадіжок вчинених на території Хмельниччини. Двоє з них — мешканці Хмельницького, а третій приїжджав з Маріуполя спеціально для вчинення злочинів.

«Один із зловмисників неповнолітній, а двоє інших віком 33-34 роки. Старші раніше уже притягувалися до відповідальності за вчинення майнових злочинів, а гість зі сходу звільнився з місць позбавлення волі лише восени минулого року. Зловмисники готувалися до вчинення злочину заздалегідь: виїжджали на місце, обирали кілька квартир і стежили за їх власниками, дочікуючись, коли в помешканні нікого не буде. Викрадали побутову техніку, гроші, ювелірні вироби та навіть одяг», - повідомляють у Нацполіції області.

По області злодіїї їздили на краденому «Фольксваген Т4». Викрадені речі збували різними шляхами, зокрема, частину переправляли до Маріуполя. Зловмисників затримали одразу після вчинення чергової крадіжки.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, поєднана з проникненням у житло, санкція якої передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую