ye-logo.v1.2

У Кам'янці презентують третю частину пригод лицаря Сірожки

Афіша 3354
Вхід на захід – вільний
Вхід на захід – вільний. Фото: з соцмережі

На зустрічі з письменником діткам також покажуть пластиліновий мультик.

У Кам'янці-Подільському якщо хтось і не читав про лицаря Сірожку, то принаймні чув. Цього персонажа створив дитячий письменник, художник і педагог з Кам'янця-Подільського Сергій Боднар.

В одному з інтерв'ю він колись сказав, що «у міста, щоб воно стало по-справжньому привабливим для туристів і ближчим для самих жителів, мають з’явитися персонажі. Щось впізнаванне, зрозуміле і водночас притаманне лише Кам’янцю. Як Шерлок Холмс на Бейкер Стріт».

Так з'явився Сірожка – маленький хлопчик, який, мріючи стати лицарем, нашив на татусеву футболку багато ґудзиків, розмалював величезний черпак і таким чином зробив собі обладунки.

Нещодавно вийшла третя гнига пригод цього хлопчика – «Лицар Сірожка та залізна корова», яку Сергій Боднар презентує за кілька днів – 11 лютого.

У ній на маленьких читачів чекають цікаві розповіді про дракона і де він мешкає, про його спадкоємців і де вони приховані, а також про те, хто по місту наклав бетонні купи, чому біля ратуші стоїть залізний турист і хто упіймав залізну корову.

Про ці та багато інших пригод малеча дізнається вже на презентації книги. Фото: колаж автора

Літературна зустріч з Сергієм Боднаром відбудеться у суботу, 11 лютого, в Галереї мистецтв (вул. П'ятницька, 11).

Початок – об 11:00 годині.

Також малечі покажуть пластиліновий мультфільм «Як одягалася ялинка». Сергій Боднар створив його разом зі своїми учнями. А усі персонажі казочки-мультика зліплені та озвучені маленькими майстрами.

Фото: muzeum.in.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую