ye-logo.v1.2

До 28-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану у Хмельницькому вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Суспільство 2472
У Хмельницькому вшанували воїнів-інтернаціоналістів
У Хмельницькому вшанували воїнів-інтернаціоналістів. Фото: adm.km.ua

Щорічно цей день в Україні відзначають 15 лютого.

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав – це день пам’яті про події війни в Афганістані та в інших країнах.

У Хмельницькій ОДА повідомили, що через війну в Афганістані, з грудня 1979-го по лютий 1989-го року, пройшло більше 160 тисяч українців.

Тисячі українців пройшли Ірак, Югославію, інші локальні війни. І сьогодні тисячі ветеранів воїнів-інтернаціоналістів воюють за Україну на східних фронтах з російським агресором.

І щоб вшанувати хмельничан, які виконували військовий обов'язок на території інших держав, керівництво області вручило їм почесні грамоти і подяки за розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, активну громадську і волонтерську діяльність.

Воїнам-інтернаціоналістам з Хмельницької області вручили почесні грамоти і подяки.
Фото: adm.km.ua

Зокрема відзначили Миколу Романіва – головного лікаря Комунального закладу охорони здоров’я «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка», Петра Устінова – директора ТОВ «Сатанівські води», Олександра Шелега – заступника директора Волочиського районного центру зайнятості, Василя Радіонова – секретаря Нетішинської міської організації ветеранів Афганістану, Володимира Сайка – голову Городоцької районної організації ветеранів Афганістану і Леоніда Козака – члена Правління Новоушицької районної організації ветеранів Афганістану.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую