ye-logo.v1.2

На блокпосту у Слов'янську затримали мешканку Хмельниччини, яка перевозила зброю

Суспільство 2140
На блокпосту біля Слов
На блокпосту біля Слов'янська поліцейські виявили в автомобілі мисливський карабін, який було незаконно «модернізовано». Фото: dn.npu.gov.ua/uk/

Зброю у жінки вилучили.

У суботу, 11 лютого, ввечері правоохоронці на блокпосту у Слов'янську зупинили мікроавтобус «Рено Трафік», що прямував у бік Харкова. У Нацполції Донецької області повідомляють, що під час огляду салону поліцейські знайшли мисливський промисловий карабін «Форт”.

“Його власницею виявилась 35-річна мешканка Хмельницької області. Жінка показала документи на зброю, які сумнівів у поліцейських не викликали, їх увагу привернуло інше - на карабіні були механічні сліди переробки, які дозволяли змінити його тактико-технічні характеристики. Зброю вилучили”, - додають поліцейські.

Подія отримала правову кваліфікацію за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу), за яке передбачено до 7 позбавлення волі.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую