ye-logo.v1.2

Зловмисники вивезли 23-річного хлопця в іншу область і пограбували

Кримінал 1644
На період досудового розслідування зловмисники знаходяться під домашнім арештом
На період досудового розслідування зловмисники знаходяться під домашнім арештом. Фото: hm.npu.gov.ua

Чоловіки з Хмельницького району зупинилися, щоб підвезти хлопця, але дорогою передумали, вивезли його з Чернівецької до Хмельницької області і пограбували.

Як повідомили у поліції, грабіжники зустріли хлопця в місті Новодністровськ Чернівецької області і погодились підкинути до одного із сіл Сокирянського району. Натомість провезли майже сотню кілометрів, забрали усі гроші і висадили в Ярмолинецькому районі Хмельницької області.

«У ході розмови зловмисники з’ясували, що їхній пасажир нещодавно знімав гроші з карток і має при собі готівку. Така відвертість з незнайомими людьми призвела до того, що потерпілого повезли далі, ніж було заплановано. Грабіжники зв’язали йому руки, відібрали 3,5 тисячі гривень та банківські картки і висадили аж в селі Соколівка Ярмолинецького району, а самі поїхали далі в напрямку Хмельницького.

На щастя, молодий чоловік запам’ятав номери автомобіля і, діставшись найближчої заправки, зателефонував у поліцію і повідомив про те, що сталося. На повідомлення миттєво зреагували патрульні сусіднього Хмельницького району і зустріли автомобіль на під’їзді до обласного центру» - йдеться у повідомленні.

Зловмисниками виявилися 35-річний житель села Грузевиця та 28-річний мешканець Мар’янівки Хмельницького району. Їм вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Тепер чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую