ye-logo.v1.2

Кохайтеся, а про документи подбає...Мінюст

Суспільство 1796
Михайло та Христина стали подружжям на День закоханих
Михайло та Христина стали подружжям на День закоханих. Фото: автора

У Кам’янці-Подільському стартував пілотний проект «Шлюб за добу».

У рамках цього проекту мешканці Хмельницької області мають можливість протягом однієї доби подати заявку про одруження і стати чоловіком і дружиною. За підтримки Міністерства Юстиції України сьогодні, 14 лютого, у Кам’янці-Подільському молода пара зареєструвала свій шлюб всього лиш за декілька годин.

Першими, хто наважився на такий рішучий крок – Михайло та Христина, які наразі уже є офіційним подружжям. Молодята охоче та впевнено розділили цей важливий день з усіма присутніми гостями. Не зважаючи на те, що журналістів на їх святі було більше, аніж друзів, це не завадило їм стати найщасливішою парою у День закоханих.

Заступник Міністра юстиції України Гія Гецадзе пояснив, що за статистикою більшість молодих пар намагаються пришвидшити узаконення свого шлюбу за допомогою різних маніпуляцій. Тому і був створений цей проект, який уже став популярним у Києві, Львові, Одесі, Миколаєві та Чернівцях.

Чому саме у Кам’янці? Начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк зазначив, що це місто є надзвичйно оргінальним й романтичним. Та й він сам в свій час зробив пропозицію руки і серця своїй дружині саме у цьому місті.

Міський голова Михайло Сімашевич впевнений, що подібні проекти сприятимуть всебічному розвитку міста і уже розглядає, запропоновані ідеї узаконення шлюбу в повітрі (чи у літаку), на авторалі чи квадроциклах. 

Вікторія Синиця, студентка V курсу,

Кам'янець-Подільського національного університету імені І. Огієнка

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую