ye-logo.v1.2

У Городку хлопець викрав автомобіль, заїхав у сусідній район і зламався

Кримінал 1601
Хлопець свою вину не заперечує
Хлопець свою вину не заперечує. Фото: hm.npu.gov.ua

Місцеві правоохоронці оперативно розшукали автівку та встановили особу зловмисника.

Автомобіль «Renault Kangoo» невідомий викрав у ніч на 14 лютого.

Як повідомили у секторі комунікації обласної поліції, автомобіль по вулиці Грушевського на деякий час залишився незамкненим із ключами всередині. Цим, власне, й скористався 20-річний хлопець, який проходив повз.

«Не довго думаючи, хлопець сів у автівку і поїхав до свого товариша в село Солобківці сусіднього Ярмолинецького району. А це близько 40 кілометрів від Городка. Там машина зламалася, тож горе-крадію довелось повертатися додому попутками.

Тим часом вранці до Городоцького відділу поліції надійшло повідомлення про викрадення "Renault Kangoo". Правоохоронці одразу ж розіслали орієнтування своїм колегам із сусідніх районів. До пошуків підключили сільських голів. І саме від солобковецького сільського голови надійшло повідомлення, що викрадений автомобіль перебуває у них в селі. Ця інформація підтвердилась, згодом встановили і особу викрадача. Молодик свою причетність до скоєння злочину не заперечував» – повідомили у поліції.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую