ye-logo.v1.2

Марихуану, метадон, зброю та підроблені паспорти знайшли у будинку хмельничанина

Кримінал 1670
Раніше судимий мешканець обласного центру зберігав удома зброю і наркотики
Раніше судимий мешканець обласного центру зберігав удома зброю і наркотики. Фото: hm.npu.gov.ua

Чоловік раніше був судимий.

Поліцейські провели санкціонований обшук у будинку 34-річного раніше судимого хмельничанина. У Нацполіції області кажуть, що обшуки відбувались в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

«Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками, але на шлях виправлення не став. Під час обшуку у нього вилучили декілька пакетів і згортків з марихуаною, близько 3 грамів сипучої речовини білого кольору (попередньо — метадон), два саморобні пристрої для вживання наркотиків, а також пістолет для відстрілу гумових куль «ZORAKI» з ознаками переробки та декілька паспортів громадянина України, які теж мають ознаки підробки», - додають правоохоронці.

Усі речі поліцейські вилучили і направили на експертизу. Слідчі дії тривають. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую